30 Ocak 2015 Cuma

KANZ YÜKSELTİCİ ÇOCUK OTO KOLTUĞU 31,25 TL'YE..


Kanz marka yükseltici çocuk oto koltuklarını buradan inceleyebilirsiniz.
Ürün Kanz 'ın son çıkan 2014 model oto koltuk yükseticisidir. Yenilenen kumaş yapısı, ekstra ped dolgusu ile mükemmel rahatlık sağlar. Çok kısa bir süre için belirli adette şok fiyattan satışa sunulmuştur. Bu fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

Marka: Kanz Taşıma Kapasitesi: 15 - 36 kg Yaş: 3 den - 12 Yaşa kadar
Üretim Yeri: Türkiye

Kalite Belgeleri : T.S.E Ayarlanabilir 3 nokta merkezi emniyet kemeri Aracınızın eminiyet kemeri ile 3 sn. de montaj Dayanıklı çıkarıp-yıkanabilir terletmez Hi-tech kumaş Yumuşak Ped Sistemi Yandan çarpmalara karşı oldukça dayanıklı kollar TSE Garantisinde olup, Türk Standartlarına uygunluk belgesi vardır Kol dayama
2 Yıl Boyunca Kanz Türkiye Garantili

Ağırlığı: 2.5kg
Yükseltici koltuklar ne işe yarar : Çocuğunuzun kilosu ve boyu oto koltuğu için en üst sınıra gelmiş ve oto koltuğu artık ona küçük geliyorsa, artık yükseltici koltuğa geçebilir.Bu tür koltuklar, çocuğu emniyet kemerinin doğru takılabilmesi için gereken seviyeye yükseltmeye yarar. Yani çocuğunuz büyüdüğünde emniyet kemerinin boynuna baskı yapmaması için yükseltici kullanılarak kemerin göğüs hizasına gelmesi sağlanır. Çocuğunuz normalde aracınızın koltuğuna oturduğunda emniyet kemeri çocuğunuzun boynuna gelecektir. Ancak yükseltici kullanıldığı zaman çocuğun boyu yükselerek emniyet kemerinin çocuğun göğsüne gelmesi sağlanacaktır. Kanuna göre boyu 1.35 cm' den kısa olan çocuklar için oto koltuğu kullanma zorunluluğu mevcuttur. Eğer aracınızda boyu 1.35 cm'den kısa olan çocuk varsa oto koltuğu gerekliliği ortaya çıkar. Aracınızda çocuğunuzun yaşı ve boyuna uygun oto koltuğu/yükselticisi bulunmuyorsa 166 TL ' lik cezai işlem uygulanır. Yukarıda da bahsedildiği gibi yapılacak olan polis kontrollerinde bu yükselticinin aracınızda bulunması ceza yazılmasını engelleyecektir. Yani kanuna göre bu yükseltici araçta varsa polis ceza yazmayacaktır.



HemSanaHemBana.com’daki İndirimli  ürünleri buradan inceleyebilirsiniz.
HemSanaHemBana.com’daki  diğer ürünleri buradan inceleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder